denisenorden

Denise Nordén

Vi kämpar på!

Hej allihop! Alltså ja, jag vet inte riktigt vart jag ska börja. 😂

Dagarna går i ett och nu är vi inne på mitten av april och det känns äntligen som är våren är på gång. Solen skiner utanför fönstret och i morse vaknade jag av att fåglarna kvittrade. Underbart!

Dessvärre är vi sjuka, igen. Eller Lorentz framför allt. Jag är mest sliten med snorig näsa och hosta men Lorentz har feber och kräktes imorse. Alltså wow, att börja förskolan var precis så som alla sagt, mycket baciller och mycket vabb.

Det började förra veckan när Victor var i Los Angeles. Tajmingen, alltid lika bra… Och jag hamnade i en svacka där allt kändes tufft och jag längtade hem väldigt mycket. Jag var helt slut efter en vecka ensam och såg fram emot att Victor skulle komma hem. När han väl landar visar det sig att han varit dålig hela flygresan och jag fick panik och drog till Halmstad med Lorentz över helgen för att slippa åka på maginfluensa om det var det han åkt på, och, för att ladda batterierna. För jag var helt färdig pågrund av sjukdom och dålig sömn i en vecka.

Jag är väldigt glad att Cassandra var här ett par dagar när Victor var iväg men det blev också väldigt påtagligt att jag var ensam kvar när hon åkte igen och det kändes lite tufft och har gjort sedan dess.

Det är inte lätt att flytta till en ny stad och det blir inte lättare under småbarnstiden. Det är tufft och kämpigt men det är också nödvändigt och en satsning som vi gör för oss och Victors karriär. Så det är bara att bita ihop och kämpa vidare!

Nu ser jag fram emot lite värme och vår och förhoppningsvis mindre sjukdagar.

Jag ser fram emot att åka hem över påsk och jag hoppas få ny energi och en nytändning efter deras spelning i Båstad som vi ska på på lördag. Det finns ingen som är så stolt och glad som jag för jag vet hur hårt de jobbar. Inte bara med projektet Jubël utan även som låtskrivare och producenter.

Det kommer nog ta lite tid att hitta min plats i allt detta och jag får låta tiden ha sin gång och försöka njuta av resan istället för att längta hem och tänka för mycket på alla där hemma och all hjälp och avlastning som finns där. Det gör ju inte omställningen lättare eller roligare direkt 🤷🏻‍♀️

KRAM D.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denisenorden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats