denisenorden

Denise Nordén

Våren är runt hörnet

Våren närmar sig med storsteg och jag möter den i denna nya jackan från Nelly.com och mina nya vita sneakers som jag fick i födelsedagspresent. De kommer från Samsoe Samsoe 🙂

Annars då? Jag är trött. Helt slut. Finito! Haha, nej riktigt så illa är det kanske inte men jag är trött. Jag misstänker att Lorentz är i slutet på en utvecklingsfas och ja, det är lite gnälligt vid läggning. I övrigt är han väldigt snäll mot sin mamma och pappa <3 Men han vaknar ett par gånger per natt och nattningarna tar lite längre tid än vanligt så energin är väl inte på topp, men då är det skönt att bara kunna ta dagen som den kommer 🙂

Älskar längden på ärmarna på jackan! Fint med lite längd! 😀

KRAM D.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denisenorden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats