Sista dagen som mammaledig | Denise Nordén
denisenorden

Denise Nordén

Annons

Sista dagen som mammaledig

Hej allihopa!(ni som fortfarande kikar in här) Idag är det min sista dag som föräldraledig och jag tror inte att jag förstått det riktigt. Det känns inte sådär hemskt som vissa har sagt att det är att gå tillbaka och jobba. För det första så ska jag börja på en ny arbetsplats och jag är så peppad! Jag ska börja jobba på skivbolaget Amuse här uppe och för det andra så kommer jag börja jobba 50% tills att Lorentz fått en förskoleplats och under tiden jag är iväg och jobbar så är Victor hemma med honom vilket känns som en helt perfekt start för oss båda, mig och Lorentz. Så jag ser fram emot morgondagen!

Victor har sett till att den senaste veckan blivit helt perfekt. Första veckan i Stockholm var vi sjuka och Victor jobbade massor och jag kände mig lite ledsen över det men den här veckan har vi spenderat tillsammans, lilla familjen, och vi har maxat dagarna i vår nya stad. Nu börjar jag kunna hitta i vårt område och det börjar sakta men säkert kännas lite som hemma.

Idag är det iskallt i huvudstaden. Det är – 5 grader men appen säger att det känns som – 16 och jag kan inget annat än att instämma. Herre gud så kallt det var när vi gick ut. Så det blev en snabb vända till närmsta fik och sen gick vi hem och har spenderat dagen tillsammans i lägenheten bland tända ljus. Underbart mysigt!

KRAM D.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denisenorden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats