denisenorden

Denise Nordén

REN – Clear Skincare

Efter att ha testat REN’s produkter i ett par veckor så bestämde jag mig för att köpa på mig lite mer. Jag är så nöjd so far och tycker produkterna känns helt fantastiska mot huden. Resultatet känns för tidigt att prata om för det ska väl ta mer än några veckor att se någon skillnad, även fast jag faktiskt tycker mig se en förbättring!

Strax efter att jag slutade med P-piller för två år sedan ballade min hy ur totalt. Det var verkligen katastrof och jag var så ledsen. Jag började läsa på och förstod att det kunde ta 1-2 år innan huden stabiliserat sig igen pga hormonnivåerna i kroppen. Efter att ha tillsatt östrogen i flera år slutar kroppen producera lika mycket själv. När man då slutar med p-piller hamnar man på ett underskott och det kan såklart ta lite tid innan kroppen förstår vad den ska göra.

Min hy blev bättre igen när jag blev gravid. Det blev jag väldigt tacksam och glad över. Sedan dess har den faktiskt varit ganska bra, (peppar peppar!!) men man vet ju inte hur det blir efter att jag slutar amma, det får vi helt enkelt se!

Har du problem med din hy? Innan du börjar lägga massa pengar på ansiktsprodukter skulle jag kolla på insidan först. Har jag slutat/börjat med något preventivmedel? Hur äter jag? Hur mår jag? Det är många faktorer som kan påverka din hud och om inte dessa stämmer så har jag svårt att tro att ansiktsprodukter kan lösa problemet och gå till någon som kan och är proffs på hud!

Jag är superspänd på att testa serumet! Har hört väldigt gott om detta! 😀

KRAM D.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denisenorden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats