denisenorden

Denise Nordén

North 13.5 Rapider

I samarbete med Jollyroom.se

I samarbete med Jollyroom har jag fått testa denna cykelvagn – North 13.5 Rapider.
Det är alltså en cykelvagn men går även att använda som en gåvagn genom att montera dit framhjulet som vi gjort!

:Den var verkligen hur enkel som helst att montera. Det var i stort sett bara att sätta dit hjulen. Något jag också tycker om är att den lätt går att fälla ihop och tar då inte så stor plats. Perfekt om man ska på en cykelsemester och vill ha med den i bilen 🙂

Lorentz är fortfarande lite liten för att åka i den men jag längtar till han kan sitta där bak under tiden jag cyklar men fram tills dess ser jag denna vagn som en utmärkt vagn för packning nu under sommaren. Den rymmer verkligen massor 😀

Fördelar:
– Rymmer två barn – mysigt med syskon som kan åka tillsammans!
– Enkel att montera och enkel att fälla ihop
– Snygg design
– Bra utrymme

Nackdelar:
– Den måste fällas ihop för att den ska komma in och ut genom ytterdörren. Kanske ingen nackdel egentligen för man ska kunna ha sina saker utomhus utan att de blir stulna… och att fälla ihop den tar ingen tid men har man saker i den måste dessa tas ut för att den ska kunna fällas ihop.
– Framhjulet är inte superföljsamt MEN det är faktiskt i första hand en cykelvagn så det gör inte mig speciellt mycket

Nästa sommar kommer ni se oss swisha fram i denna! Kanske till och med till hösten om det blir en fin sådan 😀

KRAM D.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denisenorden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Susanne Bergström

  Hej Denis, vi är på väg att köpa cykelvagn och denna verkar passa oss jättebra, får inte fram på Jollyrooms hemsida om hur man ändrar från cykelvagn till gåvagn, är det enkelt och kan man ha med hjulet om man tex cyklar till stan och vill fortsätta gå? Du förstår säkert hur jag tänker;) tack på förhand

  1. denisenorden
   denisenorden

   Hej Susanne! Jag är supernöjd med denna vagnen och ser fram emot att använda den när Lorentz är runt året 🙂 Nu är det ett par månader sedan jag monterade ihop cykeln men jag minns att det var superenkelt! Men jag kommer inte ihåg om jag behövde något verktyg för att montera på hjulet. Jag skulle rekommendera dig att maila Jollyroom 🙂 Kram Denise

 2. Kejtis

  Tack för bra inlägg 🙂 Bra att de sitter så skyddade mot väder och vind! Min pojke är 7 månader så han kanske också än så länge är lite liten för denna typen av vagn. Men till hösten och nästa vår och sommar vore ju detta perfekt! 😀

stats