denisenorden

Denise Nordén

När man behöver skriva ett par rader

Fy katten vad jag är besviken.

Vi är i Halmstad eller, i skrivande stund är vi i Båstad. Victor och sebbe spelar på Pepes ikväll och deras premiär. Det är underbart vårväder och vi har barnvakt. Och jag ligger och spyr på hotellrummet…

Victor har varit dålig, Lorentz har också varit dålig och nu var det min tur.. Igen..

Det har varit lite för mycket den senaste tiden. Eller, egentligen sedan vi flyttade upp. Stockholmsbacillerna har tagit hårt på oss och på en liten som börjat på förskolan. Ja, det har inte varit roligt alls och energin börjar ta slut. På riktig.

Tajmingen på allt har varit katastrof också. Min pappa och hans flickvän var på besök. Då var Lorentz sjuk. På min födelsedag var jag magsjuk. Victor åker till LA och min syster är på besök, Lorentz blir sjuk. Victor ska komma hem och har blivit magsjuk på planet och nu när vi åkt hem till Halmstad och har sett fram emot den här kvällen så mycket så blir jag magsjuk.

Det är första kvällen sedan Lorentz kom som vi bor ensamma på hotell. Min syster och hennes pojkvän har bokat boende över natten och samveten över att inte kunna hänga med dom gör ont, speciellt när man dragit hit dom. Men vad ska man göra?

Jag som var så glad att Lorentz blivit bättre och feberfei de senaste dagarna så jag kunde åka iväg och slappna av och ha kul, unna mig lite egentid. Nope.. Det fick jag inte.

Men jag försöker tänka positivt. Tänk om allt hade dragit igång när jag var på tåget igår, påväg hem. 3 timmar ensam med ett barn och magsjuk, nej då hade jag hoppat av i Skövde och tagit in på hotell.

Och nu har vi barnvakt. Jag kan må dåligt ensam på ett hotell utan en liten kille som bankar på badrumsdörren och jag har precis tagit väldens längsta dusch och hotellet hade en minibar med Pepsi max. Just nu är jag så glad för det lilla ❤️

Nu ska jag försöka sova och hoppas på en lugn natt och förhoppningsvis vaknar jag upp piggar och gladare imorgon ❤️

KRAM D.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denisenorden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats