Min första helg | Denise Nordén
denisenorden

Denise Nordén

Annons

Min första helg

Hej allihop! Det är fredag och jag har jobbat min första arbetsvecka på Amuse. Det känns fantastiskt roligt! Veckan har bara rullat på och det sa liksom swish.

Det är ingen vanlig fredag idag utan idag släpper Jubel ny musik! “Teenage minds” . Den är sååå bra! Hoppas ni går in och lyssnar på Spotify och att ni tycker om den lika mycket som Lorentz för då kommer ni dansa loss. Han blir helt tokig när vi spelar den här hemma. 😂

I morse tyckte Lorentz det var morgon 05.20 och eftersom Victor var iväg på Grammis (kul man fick följa med..🤔) så tog jag både kväll och morgon så nu ligger fröken Denise raklång på soffan och kämpar för att inte somna. Jag vill få i mig lite mat först. Sen är det fritt fram. Haha.

Imorgon ska vi nog till Leos Leksand med Sanne och Frans! Det ska bli kul att se hur det är här i Stockholm. Lorentz älskar det i Halmstad. Men innan jag gör något över huvud taget ska jag sova ut, ordentligt!

Det känns väldigt smidigt att kunna blogga från mobilen! Min nya mobil dessutom. Mycket nöjd med min Huwawei mate 20 PRO.

Nu kommer snart Victor med sushi. 😍

KRAM D.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denisenorden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats