denisenorden

Denise Nordén

Lorentz har börjat på förskolan!

Hej allihop! Här är det inte många procent kvar på mobilen men jag ville ändå skriva ett par rader och berätta att Lorentz har nu börjat på förskolan!

Vi hade vår första dag igår och var där i 1.5 timme, mest för att kolla läget. Vi hann inte hälsa på innan pga av magsjuka. Men det gick superbra och Lorentz var så spänd på alla leksaker och alla barn.

Idag har vi varit vår första hela dag, mellan 9-14.30 och det gick jättebra. Lorentz lekte med hela förmiddagen och vi började dagen utomhus. Det var väldigt poppis att leka i sandlådan! Sedan var det mellis, mer lek och efter det var det lunch. Han åt på bra och sedan var det dags för sovstund och jag var nervös. Hur skulle detta gå 😂 Men efter 5 min av lite stök (han ville fortsätta leka) så somnade han på sin madrass i sovsalen och jag ville nästan gråta av lycka. Man blir så stolt som förälder när barnen känns trygga och mår bra ❤️ Hur det går imorgon. Det tar vi då!

Efter förskolan mötte vi upp min ingifta faster som är i Stockholm och har spenderat eftermiddagen tillsammans. Tack Annette för de fina presenterna som du hade med dig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denisenorden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats