denisenorden

Denise Nordén

Loafers season

Hej allihop! Då var det måndag och Victor är äntligen hemma igen. Han skulle kommit hem igår men givetvis var planet försenat vilket gjorde att han missade sista tåget till Halmstad. Höjden av otur när man längtat så mycket efter att ha honom på hemmaplan igen men nu är han hemma igen i alla fall och både jag och Lorentz är överlyckliga.

Som jag längtat efter att kunna använda mina fina skor från Flattered. Jag älskar deras skor och är helt såld på design, kvalitét och komfort. Mycket mycket bra skor om ni frågar mig. Tyvärr har det varit vinter och alldeles för kallt för att använda men nu, nu är våren på ingång!

Att det är ljust ute såhär sent gör mycket för en trött mamma som mig. Att sova hela natten gör vi inte ännu, haha!

Kappa ZARA // Jeans H&M // Väska Gucci // Skor Flattered // Keps Gina Tricot //

KRAM D.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denisenorden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kristin Vikner

  Så fin outfit. Tänkte fråga hur du gör när du går och tränar. Har du pumpat ur då eller ger hen som är med bebisen ersättning? Jag är i samma sits men vet inte riktigt hur jag ska göra med maten. Tack för en fin blogg 🙂

  1. denisenorden
   denisenorden

   Tack snälla!

   Jag behöver inte mata Lorentz oftare än var 4e timme ungefär. Så jag försöker mata honom innan jag går och tömma brösten haha. Sen tar det ett tag innan de fyller upp ordentligt MEN jag måste alltid ha amningsinlägg. Läcker ganska mycket haha..!

   1. Kristin Vikner

    Okej, då förstår jag. Får testa och våga mig iväg nån dag också. Min lilla är bara två månader så inte vågat ge mig ut själv ännu 🙂

stats