denisenorden

Denise Nordén

Lätt att bli lite låg

Det snöblandade regnet smattrar mot rutorna och det är grått. Så grått.

Vi har i stort sätt inte lämnat lägenheten sedan i lördags och jag börjar känna mig låg. Att bara vara hemma såhär gör mig tokig. Det finns alldeles för mycket tid till att tänka och längta hem efter familjen i Halmstad.

Att flytta till en ny stad är tufft och det har sina upp och ner. Och just idag är en sådan dag när jag längtar hem lite extra mycket.

Men med det sagt så hoppas jag på en bättre dag imorgon och att våren inte är allt för långt borta för fy katten vad väder kan påverka humöret.

De sägs att det tar minst 1 år innan man börjar känna sig hemma i en ny stad och vi har inte ens bott här i 2 månader ännu så jag får ta det lite lugnt och låta allt ta sin tid. Den största omställningen för mig är att vara ifrån familjen där hemma och hur vardagen är så annorlunda här om man jämför med hemma. Hemma hoppar man in i sin bil och åker och storhandlar. Här går man överallt eller är tvungen att ta tunnelbana. Det är ovant och kommer nog ta ett tag innan jag kommit in i det.

Hur som haver! Saker som jag försöker fokusera på nu och som jag ser fram emot:

1. Nästa vecka får vi besök av vänner från Halmstad!

2. Lorentz börjar på förskolan på måndag! Så spännande 😍

3. I början på april kommer min syster hit och förhoppningsvis är det lite vår då!

4. Vi åker hem till Halmstad över påsk!

Jag hade en grym vecka förra veckan och så kom det här bakslaget med magsjuka och det tog ganska hårt på mig men snart är vi på benen igen. ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denisenorden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats