Hej! | Denise Nordén
denisenorden

Denise Nordén

Annons

Hej!

Hej allihop (om ni är några som är kvar). Jag känner ett sug över att börja skriva igen, dela med mig av det lilla i min vardag och få ner lite tankar och känslor i text. Det är förlösande på något vis. Och jag vill ta upp kameran igen och få vara kreativ. Den sidan har fått vara på paus, med all rätt, jag har ju blivit mamma och det har inte funnits någon tid eller lust till att blogga förrän nu. All fokus har gått till min lilla människa här hemma.

Lorentz är nu över året (tänk vad snabbt det går) och jag vill nog ändå säga att jag har landat lite i mammarollen. Det är fortfarande faser, förkylningar, tänder och nätter med gråt men det känns inte speciellt nytt och främmande längre utan det är den nya vardagen som man nu hittat och vant sig vid. Den bästa vardagen jag någonsin haft och det känns som att det finns lite utrymme och lust till att sitta ner och trycka på tangenterna igen och det tycker jag är kul.

Jag vill blogga utan krav, när jag vill och känner för det. Jag vill skriva om det jag vill och om tankar och känslor som snurrar i skallen. Jag vill använda bloggen som ett litet forum där vi med samma intressen kan prata med varandra och ge varandra tips och råd. Jag vill att den ska vara en kravlös liten oas som ger energi, och inte tar den.

Hur länge denna känslan infinner sig får vi se, men just nu vill jag blogga och då gör jag det och jag hoppas ni vill kika in lite då och då och säga hej!

KRAM D.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denisenorden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats