denisenorden

Denise Nordén

Hej från bubblan!

Alltså vart tar dagarna vägen?! Jag minns knappt när jag skrev sist? Det var nog ett tag sedan va?

Här borta har vi varit i inskolningsbubblan med Lorentz och det har gått så himla bra. Över all förväntan. Jag var stensäker på att jag skulle sitta och gråta på personaltoaletten men allt flyter på så bra och han har inte visat minsta missnöje och jag är fortfarande ny på jobbet och lär mig saker varje dag så jag hinner inte sitta och oroa mig över saker som jag inte kan påverka så det känns skönt!

Vi är nu inne på andra och sista veckan av inskolningen och vi lämnar honom nu mellan 9-15 och Victor är på stand by då jag tog förra veckan.

Jag har funderat så mycket på det här med ålder och inskolning men det här känns perfekt. Lorentz blir 17 månader i början på april och det känns som att han är för liten för att förstå att mamma och pappa går iväg och han är så fokuserad på allt annat spännande som händer runt omkring. Så för oss känns detta super!

Annars då? Vi hade besök av vänner från Halmstad hela helgen och jag lyckades givetvis att bli sjuk.. Så jag hade feber och mådde skit i stort sett hela tiden de var här. Så himla tråkigt för jag såg verkligen fram emot detta men what to do? Jo! Man köper en juicemaskin och en herrans massa selleri och börjar “juicea” och hoppas på en friskare vår. Fy katten vad jag har varit sjuk den här vintern..

På fredag ska jag hem till min kompis Sanne på en riktig tjejkväll och det ser jag fram emot supermycket! Hoppas jag får vara frisk då.. 😂🤦🏻‍♀️

Sen kommer min syster hit om ca en vecka och hur mycket längtar jag tror ni? Det ska bli så mysigt! Jag hoppas att det får lov att vara sol och fint så jag kan visa upp vår del av Stockholm för henne ❤️

Mixad kompott från de senaste dagarna

KRAM D.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denisenorden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats