Första myskvällen | Denise Nordén
denisenorden

Denise Nordén

Annons

Första myskvällen

Ikväll är första dagen som vi har fått sitta ner i lugn och ro och bara vara. Dagarna har gått i ett sedan vi kom hit och sedan blev vi sjuka och Victor har jobbat massor enda in på kvällarna så vi har knappt hunnit att ses men idag har vi varit ute och strosat, fikat, handlat och nu har vi ätit vår första tacos i den nya lägenheten och jag njuter. Detta fick bli vår fredag istället.

De första dagarna blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men nu känns det som att vi är på bättringsvägen och lite energi har äntligen kommit tillbaka och jag börjar känna mig som mig själv igen.

Nu har Lorentz somnat gott och jag är riktigt sugen på att kolla på en bra film,.
Lägenheten börjar sakta men säkert likna ett hem men det är fortfarande en del kvar men det hjälper att tända lite ljus och det gör att det känns mysigt och lite mer som hemma.

Jag tänkte fota lite när vi kommit mer i ordning. Ett minneskort är i alla fall inhandlat så nu ska kameran gå varm! Jag är taggad på att dokumentera vår första tid här uppe 🙂

Idag har jag pratat med min syster på facetime och jag är så glad att den funktionen finns. Då känns det som att hon är nära 🙂

KRAM D.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denisenorden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats