denisenorden

Denise Nordén

Årets första vårdag

Hej allihop! Victor är på ärenden och lilleman sover så jag har några minuter över att skriva ett snabbt litet inlägg.

Jag hade inget särskilt att säga mer än att vädret har varit fantastiskt idag. Jag fick byta jacka efter jobbet till skinnjackan. Den känslan!? Man glömmer liksom bort hur det är! Nu hoppas jag att det kan få vara lite vår, för den är efterlängtad och ofta väldigt väldigt mysig.

Nu ska jag hoppa i en dusch och sen blir det sängen tidigt ikväll. Jag är helt slut som artist. Det är mycket roligt som händer på jobbet och det är verkligen fullt fokus hela dagarna. Så roligt verkligen. Här har ni en styck taggad tjej 😍

KRAM D.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denisenorden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats