denisenorden

Denise Nordén

Det är mycket som snurrar i denna skallen just nu kan jag tala om och det är då jag kommer ihåg varför jag började blogga för 12 år sedan. För att det hjälper att skriva. Även om man skriver lite i gåtor och inte riktigt allt så hjälper det att låta fingrarna knappa på tangenterna. Förr var det tangenterna på datorn. Nu på mobilen. Så smidigt och enkelt. Därför borde jag göra det oftare.

Varför jag slutade blogga och stängde ner mitt större Instagramkontot förut var stressen över att skapa så kallat “content” men jag upplever själv att det är bilder och inlägg från folks vardag som lockar mig mest. Inte för att jag vill bli en stor influencer eller tänker börja blogga på heltid igen men det är ju alltid roligt att skriva om sådant folk uppskattar att läsa.

Just nu har vi varit/ är i en intensiv period med massa sjukdomar och mycket vabb och den här morsan har nästan blivit galen. Stressen av att vara ny på jobbet och samtidigt bara vilja vara hemma med sitt barn är jobbig. Det är tur jag har en fantastisk arbetsplats som är så otroligt förstående. Tumme upp!

Det visade sig att Lorentz hade en dubbelsidig öroninflammation och jag ska inte ens gå in på hur svårt det skulle vara för oss att få hjälp och tillslut en antibiotika kur.. Snark. Höll först på att inte ens få komma till vårdcentralen men man ska stå på sig och mammahjärtat ljuger aldrig. Så imorgon går han på sin sista dag av kuren och vår pigga och glada Lorentz börjar äntligen komma tillbaka. ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denisenorden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats