denisenorden

Denise Nordén

2 år sedan

Hej allihop! Hur är läget? Med mig är det toppen! Victor har varit hemma denna helgen och jag har fått sova och tanka på energibanken. Skönt! Så jag är taggad och redo för en ny vecka! 🙂 I helgen har vi firat min pappa som fyllt år, kollat på hockey (Victor har spelat) hängt med vänner över både middag och fika. Så jag har fått energi, inte bara av sömn utan av nära och kära denna helg. Underbart!

Idag har jag fyllt upp kylskåpet med mat. Min mamma kom förbi och passade Lorentz under tiden som låg och sov under hela shoppingrundan. Jag kan inte förstå att han snart är 5 månader?! Men jag håller med alla, det blir roligare och roligare för varje dag som går och kärleken bara fortsätter att växa. Det är fantastiskt!

Idag är det den 26:e mars och det är två år sedan Victor friade till mig och alla dagar man kan fira ska firas så ikväll ska jag bjuda på middag! <3

KRAM D.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denisenorden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats